barcelona udebanetrøje 73354

manchester city trøje 14674

.

Marcus Rashford og Tammy Abraham er begge stamgæster i opsætningen af ​​Three Lions nu og har begge klaret dobbelttal hidtil i denne sæson i Premier League.

manchester united tøj

Owen er ikke alene om at være skeptisk over for Kanes hjemrejsedato i april, efter at en ledende ortopædkirurg også har sagt, at han ville blive ‘meget overrasket’, hvis han er egnet til Euro 2020.

Det gik dog hurtigt fra dårligt til værre, da Sterling scorede sit første mål mod sin tidligere klub, og derefter slog Phil Foden et stort angreb forbi Alisson.

everton trøje

Werner, 24, er nu en Chelsea -spiller, der har gennemført et skridt på 53 millioner pund fra Red Bull Leipzig, selvom Jurgen Klopps side var interesseret i den tyske angriber.

Norwich fik et slag i slutningen af ​​halvlegen, da McGovern pådrog sig en skade-den nordirske målmand havde stået på for førstevalget Tim Krul og måtte erstattes af den 19-årige engelske fodboldliga-debutant Daniel Barden.

dortmund trøje

Fantastisk, dogged løb for at sætte Sterlings mål; han kunne let have vendt tilbage til en sikker aflevering, efter at han havde undgået en udfordring, men holdt hovedet oppe og så løbet.

ElijahSta bayern munchen drakt JimPetit

MarilynHu Maglia Wales Mondiali 2022 KristeenA

MattieTic Maglia Finland Mondiali 2022 OGHTamaiz

StellaSle manchester city trøje ZandraWoo

ErickaRuf Holland VM 2022 Landsholdstrøje YCQSondra

GabrielaS liverpool drakt GregoryHa

LeslieMac Costa Rica VM 2022 Landsholdstrøje SungCurry

LesliCham england drakt EvieZakrz

RegenaKla Nederländernaerna VM tröja EileenLee

EloisaGil everton trøje Lynnerctk

0 Comments